Oldalsáv

Ellenfélnézőben

2016. január 11.
Mai ellenfelünk az MVSC - Berettyóújfalu jelenleg a bajnoki tabella 4. helyét foglalja el, tőlünk egy hellyel és két ponttal lemaradva. Az október 2-án idegenben játszott mérkőzésünkön óriási csata után 4:4-es döntetlen született.

Az MVFC hivatalos honlapja büszkén hirdeti, hogy a csapat háromszoros bajnoki (2008, 2009, 2014), kétszeres Magyar Kupa (2009, 2012) és Szuperkupa (2008, 2009) győztes. Természetes, hogy megpróbálnak a hagyományaiknak megfelelő eredményt felmutatni. (http://mvfc.hu/ferfi-nbi-csapat/)

A jelenlegi helyzésüket 7 győzelmükkel, 2 döntetlennel 3 vereség mellett érték el. A róluk alkotott képet az 58 lőtt és 24 kapott góljuk teszi árnyaltabbá.

És, ha már a lőtt góloknál tartunk íme a gólvágók külön versenyének állása:

A Futsal NB I. jelenlegi góllövő listája:

1.

HOSSZÚ ÁDÁM     DUNAFERR DF RENALPIN FC

19

1.

DRAHOVSKY TOMAS   ETO FC

19

3.

ÖREGLAKI NORBERT  HALADÁS VSE

18

3.

CONSTANTINO VINAS ALEJANDRO   ETO FC

18

5.

HEGYESI ZSOLT    FUTSAL CLUB VESZPRÉM

14

6.

BOROMISZA GÁBOR    FUTSAL CLUB VESZPRÉM

13

6.

DRÓTH ZOLTÁN    ETO FC - Kajrat Almati

13

8.

NÉMETH PÉTER    FUTSAL CLUB VESZPRÉM

12

A vendég csapat jó helyezését a kiváló játékosainak sora is garantálja. Közülük Rábl János, Tihanyi Csaba, Trencsényi János a futsal válogatott tagjai.

A már említett honlapjukon így harangozzák be a mai mérkőzést: „A tabellán a harmadik helyen épp előttünk álló Dunaújvároshoz látogatunk hétfőn, s azért is fontos mérkőzés, mert egy győzelemmel megelőzhetjük az igen jó játékerőt képviselő Fehér Zsolt együttesét”.

Fehér Zsolt vezetőedzőnk a csütörtöki Haladás elleni 2:1- re megnyert kupa csata után a mai összecsapásról ezt nyilatkozta: „ … probléma, hogy több sérült is van a csapatban. Úgy látom, hogy a Horváth Norbi is megsérült és ő rá sem tudok számítani a hétfői mérkőzésen…  Szeretnénk itthon tartani a három pontot, de tudjuk, hogy az nagyon nehéz lesz – tudjuk, hogy a Berettyóújfalu Magyarország egyik legjobb csapata.

Ugyanezen alkalommal e témában Fekete Róberttől a következőket hallottuk: „ … Nagyon-nagyon fontos meccs lesz. Ha ott akarunk maradni a dobogó közelben sőt, ha a dobogón akarunk maradni, akkor mindenképen itthon kell tartani a három pontot! Úgy gondolom, hogy a csapatunk elég erős ahhoz, hogy megverjük a Berettyót!"

A vendégek célja természetesen érthető, de mi föltétlenül bízunk a Dunaferr DF RENALPIN FC csapatában. Hajrá Dunaferr!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB