Oldalsáv

Büszkék vagyunk a Támogatóinkra - V.rész -

2017. október 17.
Közülük most azt mutatjuk be, akinek a termékeit minden mérkőzésünkön és az utazásainkon viseljük. És ez a Hummel, a HUC-SPORT KFT. jóvoltából.

Az 1923-ban alapított Hummel régóta élenjár a sportruházat megteremtésében. A megalapítása óta eltelt időszakban olyan szaktudást szerzett, amellyel könnyedén mutatja be a mai sportos divatkollekciókat, amik a dán tervezési hagyományt jellemzik.

 

Számukra a sport több, mint egy testmozgás. Ez egy univerzális nyelv, amelynek ereje a kultúrában, a vallásban és az egyéb meggyőződésekben rejlő különbségek kiküszöbölését szolgálja. Bíznak abban, hogy a sport segítségével valódi változást valósíthatnak meg a világban, hogy határtalan megértést, tiszteletet és egységet hozhatnak létre.

 

A Hummel hitvallása szerint a labdarúgás több, mint egy játék, a mez több, mint egy ruhadarab, és a gól több, mint egy "golyó", amely a kapukba "robbant". Az egyediségre összpontosítanak. Egyedülálló ez a kultúra, amit az értékek és egyének alkotnak, amelyek áttörik az akadályokat, hogy elérjék a céljaikat.

 

Meggyőződésük szerint minden egyes játékos, csapat és rajongó - mind lelki társak vagyunk egy győztes álom megvalósításában. A sport sokkal többet jelent, mint amit első pillantással fölfedezünk benne.

 

Azonosulunk a felfogásukkal és büszkék vagyunk arra, hogy a Hummel felszereléseiben vívhatjuk meg a csatáinkat.

Köszönjük a támogatásukat!

 

HUC-SPORT KFT.

Cím: Pannónia u. 54.
1136 Budapest

http://hummel.hu/

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB