Oldalsáv

Minden mérkőzés egy rangadó

2018. november 4.
Az elmúlt két hétben több alkalommal is megjelenhettünk a DUNAFERR DUE DUTRADE FC edzésein, ahol csapat gerincét adó játékosok mellett az utánpótlás legígéretesebbjei is rendben fölvették a munkát. Olyan igyekezettel, mintha egy BL döntőre készültek volna. Fehér Zsolt vezetőedzőt arra kértük, hogy meséljen erről az időszakról és a terveikről.

Fehér Zsolt (Fotó: Dénes J.) Fehér Zsolt (Fotó: Dénes J.) - Akkor sem lehetett leülni, ha egy picike szünet volt a bajnokságban a válogatott poreci tornája miatt. Az újrakezdéskor, hétfőn egyből a Szigetszentmiklóshoz utazunk, akik a bajnokság meglepetéscsapata. Eléggé előkelő pozíciót foglalnak el, pláne úgy, hogy az NB I. újonc csapatának számítanak. Nagyon fel kell kötni a gatyát, mert nem szeretnénk ott pontot, illetve pontokat hullajtani.

Az újabb kihívás két napra rá következik, hiszen a Ferencvároshoz utazunk. Ez megint egy pikáns kis mérkőzés lesz mindannyiunk számára, nekem meg végképp, hiszen egyrészt dolgoztam náluk, másrészt több játékos is közel áll hozzám a keretükből. Bízok benne, hogy ott is egy jó mérkőzést vívunk és tovább jutunk a kupasorozatban! Ezért is van az, hogy nem vehetünk vissza a lendületből. Minden nap keményen kell dolgoznunk azért, hogy elérjük a céljainkat.

Már gondolsz a nagy rangadóra, a Berettyó ellenire is?

- Ismersz annyira, hogy tudod: számomra mindegyik mérkőzés Rangadó! Nincs most már könnyű mérkőzés Magyarországon. Minden egyes gólért és pontért meg kell küzdeni. Természetesen félszemmel már nézegetem a 12-i, ellenünk vívandó mérkőzést is. Biztos vagyok benne, hogy egy kiélezett nagyon jó csata lesz, amiben a játékosaim nem fogják könnyen adni a bőrüket. Szeretnénk itthon tartani mind a három pontot!

A legjobb tanáraimnál láttam utoljára ilyen alapos jegyzetekből tartott előadásokat, mint amikkel te készülsz a naponta sorra kerülő edzésekre!

- Biztosan lehetne ezt a dolgot másképpen is csinálni, de én azt szeretem, ha a körülöttem lévő dolgok rendben zajlanak. Így vannak ezek a mindennapokban is, ennek a része az én felkészülési szisztémám is. Bízok benne, hogy a befektetett munka rövid- és hosszútávon is meghozza a gyümölcsét! Minden adott ehhez, mert a vezetőink megadták a csapat számára azt, amivel sikeresek lehetünk. Ezért van az, hogy nekem még jobban össze kell szednem magamat, és a játékosaimmal együtt alaposan készülünk minden egyes edzésünkre és a mérkőzéseinkre is.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB