Oldalsáv

Ismét egy rangadó előtt állunk

2018. december 13.
A Férfi Futsal NB I. 13. fordulójában játszuk le a FUTSAL CLUB VESZPRÉM-DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzést Veszprémben a Március 15. úti Sportcsarnokban, ma este nyolctól. Az eseményt az M4 élőben közvetíti.

A két klub egymással vívott mérkőzései mindig is szikráztak a feszültségtől, mert valahogy mindig volt egy kis elszámolni valójuk, vagy ha az nem, hát a rivalizálás meghozta azt. Nézzük csak, hogy is állnak pillanatnyilag a felek?!

FC Veszprém

Csupa elégedett emberként nézhetnek vissza az elmúlt időszakra, hiszen az elmúlt öt találkozójuk győzelmeket hozott a számukra. Csupán két csorba esett a ragyogó képen, a Berettyóújfaluval és a Dunaferrel nem bírtak el. Ez is az egyik komoly céljuk lehet, akár ma este is: a visszavágás.

Az önbizalmukat növelheti, hogy a magyar felnőtt válogatott gerincét ők adják: Boromisza Dániel, Dávid Richárd, Komáromi Péter, Tar Tamás, Tatai József és mellettük ott áll Madarász János a mesterük is.

Kőkemény, remek játékosokból álló csapat az övék, akikkel jól működik együtt a szilaj közönségük. A legkisebb faultból is óriási tüzet csinálhatnak.  Ott aztán nagyon higgadnak kell lenni minden vendégcsapatnak…

Az FC Veszprém jelenleg a Dunaferrtől egy pontra lemaradva, a harmadik helyen áll.

DUNAFERR DUE DUTRADE FC

Kellemes friss meglepetéssel, megújult látványos játékkal kezdte a csapat ezt a szezont. Hatalmas, jókedvű energiát fektettek bele az új stílusuk kialakításába, aminek az eredményét zajosan ünnepelték a híveik. Az eddigi mérkőzéseik azonban nem csak a ragyogó diadalokról, hanem a fogcsikorgató próbatételekről is szóltak.

És a folyamatos tanulásról, hiszen a két eddig elszenvedett fiaskó jól szolgálta a hiányosságaik feltárást és módot adott azoknak az azonnali kijavítására.  Ebben a csapatban is van két válogatott játékos, Klacsák Bence és Pál Patrik. de az utóbbi a sérülése miatt most nem tarthatott a címeres mezűekkel. A csapatánál végezte a rehabilitációs munkáját a szintén lábadozó Hosszú Ádámmal. Legutóbb már biztatóan és eredményesen játszottak, és most a csapattal együtt remélik, hogy a régi formájukban vehetik föl a harcot.

Innét is fel kell soroljuk a legjobbakat, például a kapuban hárman is: Reveland, Rigó és Cseresnyés is higgadtan várja az újabb kihívást. Fekete, Fridrich, Hosszú, Németh, Klacsák, Pál, Sáhó és Szeghy is komoly tervekkel érkezik ma este Veszprémbe.

Fehér Zsolt a vezetőedző nem különben. Alaposan felkészítette a csapatát. Nem itatott velük „vért”, hogy jobban harapjanak, mi több, az ellenfél erényeit is ismertetve indítja a csatába a fiait. A harci tüzet adó praktikáit viszont patikamérlegen adagolta beléjük, ahogy a sikerhez szükséges tudást is.

Nagy csata vár ránk

Ne szépítsük, ez a sorsa annak, aki önként vállalt nagy célokat kíván elérni. Márpedig a DUNAFERR DUE RENALPIN FC tervei erről szólnak. Nem álmodoztak, hanem alaposan számba véve a kihívás részleteit, megtervezték annak a módját.

És most itt az újabb próbatétel. A mindenkori bajnokot mindenképen, mivel az mára már nincs a küzdők sorában, helyettük az élre törőket a kisebbek is leakarják győzni. A dobogóra készülők, pedig egymást. Ez a dolgok rendje.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB