Oldalsáv

Ismét egy rangadó előtt állunk

2018. december 13.
A Férfi Futsal NB I. 13. fordulójában játszuk le a FUTSAL CLUB VESZPRÉM-DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzést Veszprémben a Március 15. úti Sportcsarnokban, ma este nyolctól. Az eseményt az M4 élőben közvetíti.

A két klub egymással vívott mérkőzései mindig is szikráztak a feszültségtől, mert valahogy mindig volt egy kis elszámolni valójuk, vagy ha az nem, hát a rivalizálás meghozta azt. Nézzük csak, hogy is állnak pillanatnyilag a felek?!

FC Veszprém

Csupa elégedett emberként nézhetnek vissza az elmúlt időszakra, hiszen az elmúlt öt találkozójuk győzelmeket hozott a számukra. Csupán két csorba esett a ragyogó képen, a Berettyóújfaluval és a Dunaferrel nem bírtak el. Ez is az egyik komoly céljuk lehet, akár ma este is: a visszavágás.

Az önbizalmukat növelheti, hogy a magyar felnőtt válogatott gerincét ők adják: Boromisza Dániel, Dávid Richárd, Komáromi Péter, Tar Tamás, Tatai József és mellettük ott áll Madarász János a mesterük is.

Kőkemény, remek játékosokból álló csapat az övék, akikkel jól működik együtt a szilaj közönségük. A legkisebb faultból is óriási tüzet csinálhatnak.  Ott aztán nagyon higgadnak kell lenni minden vendégcsapatnak…

Az FC Veszprém jelenleg a Dunaferrtől egy pontra lemaradva, a harmadik helyen áll.

DUNAFERR DUE DUTRADE FC

Kellemes friss meglepetéssel, megújult látványos játékkal kezdte a csapat ezt a szezont. Hatalmas, jókedvű energiát fektettek bele az új stílusuk kialakításába, aminek az eredményét zajosan ünnepelték a híveik. Az eddigi mérkőzéseik azonban nem csak a ragyogó diadalokról, hanem a fogcsikorgató próbatételekről is szóltak.

És a folyamatos tanulásról, hiszen a két eddig elszenvedett fiaskó jól szolgálta a hiányosságaik feltárást és módot adott azoknak az azonnali kijavítására.  Ebben a csapatban is van két válogatott játékos, Klacsák Bence és Pál Patrik. de az utóbbi a sérülése miatt most nem tarthatott a címeres mezűekkel. A csapatánál végezte a rehabilitációs munkáját a szintén lábadozó Hosszú Ádámmal. Legutóbb már biztatóan és eredményesen játszottak, és most a csapattal együtt remélik, hogy a régi formájukban vehetik föl a harcot.

Innét is fel kell soroljuk a legjobbakat, például a kapuban hárman is: Reveland, Rigó és Cseresnyés is higgadtan várja az újabb kihívást. Fekete, Fridrich, Hosszú, Németh, Klacsák, Pál, Sáhó és Szeghy is komoly tervekkel érkezik ma este Veszprémbe.

Fehér Zsolt a vezetőedző nem különben. Alaposan felkészítette a csapatát. Nem itatott velük „vért”, hogy jobban harapjanak, mi több, az ellenfél erényeit is ismertetve indítja a csatába a fiait. A harci tüzet adó praktikáit viszont patikamérlegen adagolta beléjük, ahogy a sikerhez szükséges tudást is.

Nagy csata vár ránk

Ne szépítsük, ez a sorsa annak, aki önként vállalt nagy célokat kíván elérni. Márpedig a DUNAFERR DUE RENALPIN FC tervei erről szólnak. Nem álmodoztak, hanem alaposan számba véve a kihívás részleteit, megtervezték annak a módját.

És most itt az újabb próbatétel. A mindenkori bajnokot mindenképen, mivel az mára már nincs a küzdők sorában, helyettük az élre törőket a kisebbek is leakarják győzni. A dobogóra készülők, pedig egymást. Ez a dolgok rendje.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB