Oldalsáv

Egy tucatnyi góllal zárult a hétfő esti csata

2022. szeptember 21.
A Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 4. fordulójában lejátszott Dunaújváros Futsal - Asterix Érd mérkőzés 7:5 (4:1)-es eredményt és némi bosszankodást hozott a csapatoknak és a nézőknek egyaránt.

Két elszánt csapat nézett szembe egymással a mérkőzés előtt. Mindketten győzni akartak, és a hasonló hiányosságaikat, a határozottságot és a pontosságot akarták pótolni. A mieink a Mad Dogsnak ajándékozott meccsüket akarták feledtetni. Az Asterix jól értelmezett becsvággyal érkezett, hogy ott folytassa, ahol az elmúlt héti győzelmével abbahagyta.

Az első félidőben

Perjési Viktorra már az előző mérkőzéseken is nagy szükség lett volna a Dunaújváros csapatának, de a még az előző szezonban történt kiállítása miatt kikellett hagynia azokat. Most aztán érthetően feltüzelve lépett pályára. Talán ennek is volt köszönhető a remek nyitánya: a nyolcadik percben az ő góljával vezetett a hazai gárda.

Nem sokáig örülhettek a szurkolóink, mivel egy perc múlva már Szabó Koppány Gábor szemfülességéből került a hálóba a labda, 1-1.

Ez után viszont úgy látszott, hogy a csapatunk átlépte a saját árnyékát és a hátralévő kilenc percben szinte meg is nyerhette volna a mérkőzést. Ugyanis Ivacs, Godslove, és Csányi ragyogó akciókból hármat gurított és a bíztató 4-1-gyel vonultak a szünetre.

A második félidőben

A mieink sajnos újból elővették a régi” jó” szokásukat, hiszen hagyták játszani az ellenfelüket!  Jó vendégek voltak, nem kellett őket nógatni, csak néhány elpasszolt labdával, elcsúszott védekezéssel, egy kis kapus bizonytalansággal kellett segíteni nekik.

Így tehát Balazsin András rögtön az elején szépített, 4-2, amire az igazán jó napot kifogó Csányi Dávid két perc múlva válaszolt:5-2, ami még mindig nem nézett ki rosszul. A kis mezőnyviadalok után Nádas Krisztián szépített 5-3! Erre mondják a futsalban, hogy karcsú kis előny. Nyilván Godslove és Csányi is így gondolta ezért a góljaikkal a Dunaújváros el is húzott 7-3-ra.

Az utolsó két percet Borka Bálint és Szabó Koppány Gábor az újabb góljaikkal tették izgalmasabbá: 7-5-re állították be a végeredményt.

A végén talán csak a mesterhármast lövő Csányi Dávid örülhetett maradéktalanul ennek az eredménynek. A csapatunk szépen halad előre a kitűzött útján. Sok szép, gyors és eredményes támadást vezettek, amit a hét gól is igazol. Bízzunk benne, hogy legközelebb már sokkal jobban vigyáznak a saját kapujukra!

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB