Oldalsáv

Rangot adó mérkőzés következik!

2022. szeptember 12.
A Férfi Futsal NB II. Nyugati csoportjának 3. fordulójában a Mad Dogs Futsal csapatát fogadjuk. A mérkőzést a Dunaújvárosi Egyetem Sportcsarnokában, 2022.09.12-én 19.00 órakor kezdődik

Tényleg jó csapat a Mad Dogs?

Kétségtelenül, amit például a magabiztos bajnoki rajtja is igazol. Mint emlékezhetünk rá, a nyitó mérkőzésükön, hazai pályán csúnyán elbántak a 2F-BAU Tolna-Mözs csapatával: 13-2-re verték őket, ami aztán egy figyelmeztető lövéssel is felért az NB II Nyugati csoportjának a többi résztvevője számára.

Pedig ők is újoncok ebben az osztályban.

Ahogy sokan mondják rájuk, könnyű nekik, hiszen hosszú ideje minden kispályás foci megmérettetésen komoly, sikeres ellenfelekként jegyezték őket. Az idei kísérletük viszont mindenképpen kihívás a számukra, hiszen valószínűleg az idei szezont felkészülésnek szánják az első osztálybeli szereplésükre.

„Élő csodafegyverük” is van

A szakágak ismerői szerint Ribeiro Da Silva a negyvenkettő esztendeje dacára, minden túlzás nélkül annak számít! Az eddig jegyzett ötszázhuszonhárom mérkőzésén háromszázharmincnyolc gólt lőtt.

Egy fecske nem csinál nyarat, ezért mellette érdemes mindenki másra is figyelni, hiszen a többségük sok vihart és győzelmet látott labdarúgó.

És a mieink?

Ők az újjászervezett, tehetséges, sikerre éhes, de még a csúcsformájuk előtti csapatokra jellemző produkciót mutatták be az előző két fordulókban. Az első meccsüket egy kis szerencsével legalább döntetlenre menthették volna. A másodikon több bizonytalankodás után éreztek rá a követendő módszerre.

Mindenkire nagy feladat vár, de kiemelkedő lesz a teher pláne a kapusokon: és a védelmen. A gólra törőkben pedig bízzunk, hogy a legjobb megoldásokat válasszák.

Szili Szabolcs így vélekedik erről a mérkőzésről

A korábbinál nagyobb higgadtság, a taktikai utasítások betartása és az egyénieskedő megoldások elhagyása kell a sikerünkhöz. Fegyelmezett játékkal lehet esélyünk a pontszerzésre. Az a célunk ellenük.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB