Oldalsáv

Ez a mérkőzés egy újabb erőfelmérés lesz a csapatok számára

2022. december 12.
A Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 14. fordulójában kerül sor a Mad Dogs Futsal – Dunaújváros Futsal összecsapásra Érden a Treff Sportcsarnokban, 2022.12.12-én 20.50-től

A házigazdák

Igen veszedelmes, jó játékerőt képviselő, kizárólag a győzelemért harcoló a gárdájuk. A kilenc győzelmük, az egy döntetlenjük és a három vereségük is ezt mutatja. Ez a teljesítményük tartja őket a bajnoki tabella harmadik helyén. Tegyük hozzá, hogy a TFSE-val nagy harcban és azonos pontszámmal várják a folytatást. A listavezető UTE öt ponttal jár előttük. A helyezésekért még nagy küzdelmek várnak rájuk. Az utóbbi öt mérkőzésükből kettőn győztek, egy döntetlent játszottak és kettőt buktak. A Dunaújváros Futsalt, az Egyetem Arénájában nagy közdelemben 3-2-re győzték le. Csányiéknak most jöhet el a visszavágás ideje!

Komoly kérdésekre adja meg a választ a Mad Dogs elleni mérkőzés

Elsőként az objektív lehetőségekre, hogy a játékban új lehetőségeket kínáló Fekete Tamás, Varga Milán és Paget Olivér a csapatunkkal tud-e majd tartani? Ahogy a stabilitást jelentő Godslove és Villám is jóval többet jelentene a számukra, mint egyszerűen két rutinos játékos.

Nincs kétség afelől, hogy az elmúlt hétfői siker az alapgárdának, a Cseresnyés, Csányi, Ivacs, Kovács, Németh, Perjési, Bán, Dobrovicz sornak is jót tett, ismét megérezték az erejüket. Csak remélheti a szakvezetés és a szurkolók is, hogy hasonló akarással és eredményességgel teszik a dolgukat a Treff sportcsarnokban is, a most következő összecsapáson.

Tóth Árpád a csapat edzője, a Tolna-Mözs fölött aratott győzelem miatt elégedett volt, de nem az ünneplést, hanem a következő napokban elvégzendő munkát tervezte.

-Azt, hogy mikor tudunk a múltkorihoz hasonló szerencsés összeállításban, nem tudom megmondani, hiszen az a játékosoktól függ. A legutóbbi győzelmünk hatására sem merek és akarok semmit sem elkiabálni, egyszerűen készülünk a következő mérkőzésre. Bízok benne, hogy azon is sikeresek tudunk lenni!

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB