Oldalsáv

Fordulópont lehet

2022. december 5.
A Dunaújváros Futsal csapata számára a ma este egy új helyszínen, Rácalmás Sportcsarnokában a Tolna-Mözs ellen, a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 13. fordulójában lejátszandó mérkőzés. Az összecsapás este nyolckor kezdődik.

Ez mérkőzés egy lehetőség lesz a mentális megerősödésre.

Még akkor is, ha az ellenfél nagyon szerényen teljesített az eddigi bajnoki sorozatában. Tizenkét meccséből egyet sikerült megnyernie, a többi alkalommal az ellenfelei vitték el a pontokat. A gólkülönbsége sajnálatosan ennek megfelelő: a harmincnégy találatukra száznyolcat zúdítottak a velük szembenállók. Borzasztó egy mérleg. Ami becsülendő bennük, hogy állják ezt a szörnyű verés sorozatot, remélhetőleg tanulni és gyakorolni akarják ezt a sportágat, mert rutint biztos, hogy szereznek a menetelésük közben.

Nos, őket illik legyőzni

A jó játékerőkkel felsorakozó csapatunknak, mert a szurkolóik is nyilván abban reménykednek, hogy a győzelem íze, hozzá segíti majd őket egy radikális fordulathoz, a saját küzdelmeik közben.

Itt van az ideje

A Dunaújváros Futsal csapatának visszatérni a helyes útra. Valószínűleg ők is döbbent csalódással látják, hogy az utóbbi időben milyen eredményekkel lepték meg a klub vezetését és a még mindig létező, sok vihart megélt szurkolóikat. Nyilván ők is belátják, hogy nem Tóth Árpinak, az edzőnek kellett volna a becsületgólt rúgnia egy kiadós vereség záró percében.

Az kizárt, hogy a mindig tűzben égő Cseresnyés Alex és Csányi Dávid, az ezer trükkre képes Ivacs Gábor és Egejuru Godslove Ukwuoma, az ifjabb generációból a jó néhány parádés teljesítményt fölvillantó Perjési Viktor, és a szinte észrevétlenül teljesítő, de a mérkőzés utolsó pillanatáig gólveszélyes Kovács Krisztián, végre a közös szekeret együtt tolva, ne lenne képes egy klasszissal jobb teljesítménnyel előállni, mint amit néhány év után szívesen kitörölnének az emlékeik közül!

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB