Oldalsáv

Megérdemelt hazai győzelem született

2022. december 8.
Nagy érdeklődéssel várt csatára készülődtek a felek a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 13. fordulójában a Dunaújváros Futsal - 2F-BAU Tolna-Mözs 13-2 (6-1) –re végződött összecsapáson a Rácalmási Sportcsarnokban 2022.12.05-én hétfő este.

A helyszín

Minden sportszervezetnek azt kívánom, hogy legalább ilyen színvonalú létesítményben léphessen a közönség előtt. A rácalmásira minden szempontból megadhatjuk a Kiváló fokozatott, és ha valaki tud ettől jobbat, ahhoz aztán pláne gratulálunk. A szolgáltatás minden szempontból messze az átlag fölötti volt, amit mindkét csapat egybehangzóan állapított meg.

A kezdés nagy meglepetést hozott

Minden esélylatolgatás és előzetes várakozás ellenére, a vendégek megzörgették Cseresnyés hálóját. Göndör Milán lövése egy lepattanóval gólt jelentett, 0-1 a harmadik percben.

A mérkőzés innentől az előzetes tervek szerint alakult. A mieink elellenállást nem tűrően, gólra éhesen törtek előre. Az egált Villám Balázs könyörtelen találata jelentette. Ezután Egejuru Godslove Ukwuoma egy fineszessel, Németh Tamás egy sistergő bombával, Fekete Tamás és Németh Tamás pedig egy-egy csupa szívből született góllal jelentkezett. Így lett a szünetre 6-1 az állás

A szünet után

A Dunaújváros Futsal lelkesen tette a dolgát: a góllövésben Csányi Dávid következett , majd a pókerarccal ügyködő Ivacs Gábor jött egy duplával. Aztán Varga Milán, Perjési Viktor (aki azt mondta, hogy már fölhagyott a sárgalapok gyűjtésével) most egy góllal bizonyított. Egejuru Godslove Ukwuoma ezúttal a mesterhármasig jutott, majd Csányi Dávid is ráduplázott. A hazaiak szándéka szerint még egy ilyen szériának kellett volna születni, de az egy kicsit túljátszott helyzeteik megbosszulták magukat.

Az igasághoz tartozik, hogy a vendégek is mindent elkövettek a sikerérét, számos ziccerig jutottak el, de nem tudták góllá érlelni őket. Kivéve Sára Patrikot, aki nem variálta túl és könyörtelenül bevágta a csapata második találatát.

 

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB