Oldalsáv

Itt mindig mindenki győzni akar

2023. április 24.
Így lesz ez a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Alsó-ház 5. fordulójában a Dunaújváros Futsal - KISÉP Futsal Szigetszentmiklós mérkőzésen is, amit a Rácalmás Sportcsarnokban vívnak meg, 2023.04.21–én pénteken 19:00 órai kezdettel.

Mire az a nagy kapkodás a győzelemért?

Mert például a sportolók egyik célja az, hogy gyorsabbak, erősebbek, és ügyesebbek legyenek az ellenfelüknél. A nézők még a kevés sanszot ígérő meccsek előtt is abban reménykednek, hogy hátha sikerül a győzelem. Az azt elérők legalább azon a napon begyűjtik a jussukat, legalább az elismerő tapsokat tekintve.

A pályára lépve nem egy gyengébb csapatot, hanem az ellenfelet keressük

A rájátszás fordulói a gyengébbnek gondolt csapatok részéről is rendre mutattak figyelemre méltó teljesítményeket. Mert ugye ki szeretne egy osztállyal lejjebb kezdeni a jövő szeptemberben?

A KISÉP Futsal Szigetszentmiklós

egészen biztosan nem. Tessék csak egy pillantást vetni a tabellára! Négy meccsből három győzelem és egy vereség a mérlegük. Ez a teljesítmény a harmadik helyre elég, és vélhetően elég bosszúsak a látottak miatt, hiszen pillanatnyilag az azonos pontszámú Tihany áll a másodikon. Igaz, hogy több gólt lőttek nálunk, de kevesebb ponttal érkeztek az alapszakaszból. Egyszerű, de célratörő stílusban teszik a dolgukat a pályán. Nyilván egy kis bosszúságot könnyűszívvel okoznának az ő szempontjukból túl jó mérleget produkáló újvárosiaknak.

A Dunaújváros Futsal

is valószínűleg taktikusan és óvatosan fogja tenni a dolgát. Egy jó csapat, akit viszont a játékosok többségét futsallal párhuzamosan zajló nagypályás bajnokság. a kétfrontos küzdelem, az utóbbi időben alaposan megterhelt.

A keretben szép számban akadnak sérültek, betegek és lábadozók is, így aztán nem biztos ez alkalommal a legerősebb összeállításban tudnak majd a pályára lépni. Egyáltalán nem a vészharangot kongatom, csupán jelzem, hogy a pénteken este pályára lépőkre nagy felelősség vár. Első helyen a nagy közös büszkeségük, a veretlenség megőrzése, de legalább annyira egy szolíd, hazai győzelem kicsikarása.

Ez alkalommal is szükség lesz a bajnokság legsportszerűbb, az újvárosiaknak szurkolók segítségére!

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB